Over ons

 

Een lokale gevestigde waarde met een fikse ambitie om te groeien! 

Zo kan je ons bedrijf Dimitri Defrancq omschrijven.

In tegenstelling tot wat onze naam doet vermoeden telt ons team héél wat namen! Elk met z'n eigen expertise en verantwoordelijkheden.

 

Onze missie? Wij willen groot & klein, jong & oud het comfort en luxe geven van warmte en water én alles wat daarbij hoort.

 

Onze jarenlange ervaring en projecten in binnen - en buitenland zorgen ervoor dat wij dé juiste analyse maken en projecten perfect inschatten. We begeleiden jou bij het kiezen van kwalitatieve materialen en zien toe op de professionele plaatsing door onze vakmannen.  

Benieuwd dat wij voor jou in petto hebben?

 

Particulier, KMO of (interieur)architect?

 

Deze feiten zijn ongetwijfeld interessant!

 

  • 2005    Gestart als eenmanszaak
  • 2007    Een eerste werknemer (en die is er nog steeds!)
  • 2009     Dimitri Defrancq wordt een BVBA
  • 2016    Tweede vestiging te Kortemark

Ons team bestaat uit een 10-tal mensen.  Dimitri en Bieke runnen samen het bedrijf.  Maar uiteraard kan dit pas optimaal gebeuren dankzij de goeie back-up van échte vakmannen zoals een projectleider, technieker en een gedreven equipe installateurs.  Samen zijn we sterk!

 

Onze klanten? Wij werken dagdagelijks voor particulieren, KMO's en de projectmarkt (zowel woningbouw als appartementen)

 

Onze focus gaat naar de opvolging en start van aanvraag tot oplevering. Flexibiliteit is troef!  Met of zonder architect, wij kunnen je steeds helpen bij de juiste materiaal- of systeemkeuzes.  Daarbij start bij ons een project steevast met een studie van water- en warmteberekening.

 

Verwacht gerust meer! Onze stielmannen hebben oog voor detail.